Sponsors

Conclusion

Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 18 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale Transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren. Gedreven door ons motto; Business Done Differently.

Volg je op het moment een IT-gerelateerde studie of ben je net afgestudeerd en geïnteresseerd in een stage of baan bij een innovatieve IT-organisatie? Kijk dan hier wat Conclusion je te bieden heeft.


DressMe

Textieldrukker DressMe bedrukt al jaren onze bestuurskleding en UST-shirts.

Wil je ook kleding laten bedrukken en tegelijkertijd ons een beetje helpen? Laat het drukken over aan DressMe, vertel dat je via ons bij hen terecht bent gekomen. Je ontvangt dan 10% korting en wij krijgen 5% van het totaalbedrag!