Lid worden

Lid worden van U.S.T. Traiectum is natuurlijk altijd mogelijk! Kom gerust eerst eens langs om een training mee te maken en na de training nog even wat te drinken. Op dit moment bieden wij trainingen aan op de vrijdagavond tussen 19.00 uur en 22.00 uur op sportcentrum Olympos en hebben we 3 teams in de regionale competitie. In november en juni kun je je opgeven om ook in een team te komen, wij zullen dan ons best doen om je in een zo goed mogelijk passend team te plaatsen.

Voordat je lid wilt worden, kan je drie keer vrijblijvend meetrainen om te kijken of tafeltennis en de vereniging wat voor je is. Als je besluit lid te worden, kun je je aanmelden via dit inschrijfformulier Voor andere vragen kun je altijd terecht bij ust.traiectum@gmail.com

Contributie

Per studiejaar ben je als lid van een studentensportvereniging verplicht om een Olympas aan te schaffen van €140,-. Meer informatie kan je hier vinden. Verder wordt er door de vereniging ieder jaar in oktober €20,- geïnd of op het moment dat je lid wordt van de vereniging. Kosten voor het spelen van competitie zijn €31,- per half jaar.