Conclusion

Over Conclusion
Wij zijn Conclusion. Dé multidisciplinaire dienstverlener op het vlak van Business Transformatie en IT Services. Met 20 bedrijven, verdeeld onder vier servicelines, zijn wij er voor startups, groeiers en gevestigde namen. We initiëren, faciliteren, ontwikkelen, onderhouden en innoveren. En dat op continue basis, want de wereld verandert voortdurend. Digitale transformatie zit in onze genen. Net als aandacht voor het menselijke. Want IT gaat ook om draagvlak. Zo zijn we dagelijks bezig met problemen op te lossen en nieuwe kansen te verzilveren. Gedreven door ons motto; Business Done Differently.

Ons unieke ecosysteem
Samen met 20 verschillende bedrijven vormen wij één groot ecosysteem. We vullen elkaar precies daar aan waar het nodig is. Dat maakt ons wendbaar, effectief, vindingrijk en… ánders. Datzelfde geldt voor onze mensen. Inmiddels staat de teller op ruim 1400 collega’s en die teller staat voorlopig nog niet stil. Een gezonde dosis lef, creativiteit, teamspirit en uiteraard vakmanschap, vind je bij iedereen van ons terug. Maar juist die eigenschappen die je niet bij iedereen tegen komt, laten zien waar jij speciaal in bent. Dus…wat maakt jou ánders? Be different.

Werken bij Conclusion
Een passie voor business en digitalisering. Dat is wat ons bij Conclusion bindt en waar we goed in zijn. Bij Conclusion ben je daarom meer dan welkom in de frontlinie van hard technology, digitale concepten en succesvolle businessmodellen. En alles daartussenin. Jouw talent helpt de klant en ons verder te komen. Daarom geven we ruimte aan jouw eigen ik. Word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kan. Zodat jij op hoog niveau, met enthousiasme én op eigen wijze jouw expertise kunt inzetten voor projecten waar ‘Business Done Differently’ de standaard is.

Ben je al afgestudeerd? Begin je carrière dan met een IT traineeship tot integratiespecialist bij Conclusion. Ben je nog met je bachelor of master bezig, kijk dan hieronder voor de stage/afstudeermogelijkheden binnen conclusion.


Stages (3e jaars) @ Conclusion
Binnen een innovatieve IT-organisatie als Conclusion zijn er altijd kansen om te grijpen en projecten om op te pakken. Jouw hulp en frisse blik kunnen wij hierin goed gebruiken. Bij Conclusion kun je rekenen op een stage waarin je heel veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je natuurlijk de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen. Op verschillende afdelingen zitten ze om iemand zoals jij te springen. Iemand die van aanpakken weet, het leuk vindt om nieuwe indrukken op te doen en de kennis nu echt in de praktijk wilt brengen. Denk bijvoorbeeld aan de disciplines Marketing & Communicatie, HR, Finance, Recruitment en Legal. En IT uiteraard, maar dat ligt natuurlijk voor de hand!

Vanuit het stagebureau worden er activiteiten georganiseerd die er mede voor zorgen dat jouw stage een succes wordt. Denk aan inspirerende bijeenkomsten met gastsprekers en een enthousiaste groep van afstudeerders die regelmatig bij elkaar komt om kennis en ervaringen uit te wisselen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
• Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
• De mogelijkheid om je afstudeeropdracht ook bij ons te doen. Of zelfs na afronding van je studie bij
ons in vaste dienst te treden. Bij een wederzijdse klik is dat zeker een optie.
• Een stage vergoeding van € 350,- per maand.
• Dagelijks een biologische lunch. Zo uitgebreid dat je niet meer hoeft te koken ’s avonds. En
kosteloos voor jou als stagiair, ook niet onbelangrijk.
• Gezelligheid, hapjes en drankjes tijdens de wekelijkse borrel in onze skybar op de hoofdlocatie in
Utrecht.
• Ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis in een super ervaren team.

Dus…ready for the challenge?


Afstudeerstages @ Conclusion
Daar ben je dan, aangekomen in je laatste studiejaar en er helemaal klaar voor om te laten zien uit welk hout je bent gesneden en wat je hebt opgestoken in de studiebanken. En om nog één keer te proeven aan het werkende leven, voordat je full focus gaat bouwen aan je carrière. Let’s go!

Binnen een innovatieve IT-organisatie als Conclusion zijn er altijd kansen om te grijpen en opties om te onderzoeken. Jouw hulp en frisse blik kunnen wij hierin goed gebruiken. Bij Conclusion kun je rekenen op een afstudeerstage waarin je heel veel kunt leren, je creativiteit kwijt kunt en waar je natuurlijk de juiste begeleiding krijgt om het beste uit je stage én jezelf te halen. Op het gebied van IT, Marketing, HR, Commercie, Finance, Communicatie en Rechten liggen er verschillende projecten op jou te wachten om opgepakt te worden. Afhankelijk van jouw studierichting, zit er vast een project bij die jou weet te prikkelen. En anders verzinnen we er misschien wel samen één!

Vanuit het stagebureau worden er activiteiten georganiseerd die er mede voor zorgen dat jouw stage een succes wordt. Denk aan inspirerende bijeenkomsten met gastsprekers, een coach die je begeleid bij je scriptie en een enthousiaste groep van afstudeerders die regelmatig bij elkaar komt om kennis en ervaringen uit te wisselen.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

• Je talent kunnen inzetten binnen een omgeving waar je er écht toe doet.
• De mogelijkheid om na afronding van je studie bij ons in vaste dienst te treden. Bij een wederzijdse
klik is dat zeker een optie.
• Een stage vergoeding van € 350,- per maand.
• Dagelijks een biologische lunch. Zo uitgebreid dat je niet meer hoeft te koken ’s avonds. En
kosteloos voor jou als stagiair, ook niet onbelangrijk.
• Gezelligheid, hapjes en drankjes tijdens de wekelijkse borrel in onze skybar op de hoofdlocatie in
Utrecht.
• Ontwikkeling van je kwaliteiten en vakkennis in een super ervaren team.

Dus…ready for the challenge?